SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Davutoğlu'nun ''A Takımı''nda sürpriz isim

Davutoğlu'nun ''A Takımı''nda sürpriz isim

12 Ağustos 2019 Pazartesi - 13:37




Yeni parti çalışmalarına başladığını duyuran eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya’da katıldığı programda yanında yer alan AK Partili eski isimlerin yeni partinin A Takımı olduğu gündeme geldi. Davutoğlu‘na ziyaretinde eski CHP Milletvekili İhsan Özkes de eşlik etti.





Yeni parti iddialarıyla gündeme gelen Ahmet Davutoğlu, Konya’da katıldığı programda yeni parti ile ilgili sorulara, ‘Çalışmalara başladık’ şeklinde cevap verdi.

Davutoğlu’nun söz konusu açıklamaları yaptığı programda yanında yer alan AK Parti’li eski isimler ise dikkat çekti.

Davutoğlu’na Manisa eski AK Parti Milletvekili Selçuk Özdağ, İstanbul eski AK Parti Milletvekili Abdullah Başçı, İstanbul eski CHP Milletvekili İhsan Özkes, Konya eski AK Parti Milletvekili Ömer Ünal, Konya İl Başkanı Musa Arat ve eski İstanbul AK Parti İl Başkanı Selim Temurci eşlik etti.

Söz konusu isimlerle birlikte fotoğraf da çektiren Davutoğlu’nun kuracağı yeni partide A Takımını bu isimlerden oluşturacağı beklenirken, AK Parti’li birçok ismin yeni parti kadrosunda yer alacağı belirtiliyor.

Programın ardından Twitter hesabından paylaşımda bulunan İhsan Özkes “Bugün Konya Taşkent’te Sayın Başbakanımız ⁦@Ahmet_Davutoglu⁩’nun teşrifleriyle Sayın ⁦@abdullahbasci⁩’nın verdiği geleneksel yemek davetine Sayın ⁦@selcukozdag⁩ Sayın ⁦@SelimTemurci⁩ ve Sayın ⁦@feramuzustun⁩ ile katıldık. Allah kabul etsin” ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap