SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ekrem İmamoğlu'nun vaatleri İBB Meclisi'nde kabul edildi

Ekrem İmamoğlu'nun vaatleri İBB Meclisi'nde kabul edildi

13 Mayıs 2019 Pazartesi - 17:45




İmamoğlu, 15 günlük başkanlığı sırasında İstanbul’da öğrencilerin aylık AKBİL’inin 85 TL’den 50 TL’ye indirilmesi için talimat vermişti.





Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) kararı ile İstanbul seçimlerinin iptal edilmesinin ardından İBB Meclisi Birinci Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ başkanlığında toplanan İBB Meclis’inde, Ekrem İmamoğlu'nun öğrenci indirimi ile talimatları görüşüldü ve bu talepler kabul edildi. İBB Meclisi’nde alınan kararlarla aylık akbilin 40 lira olmasına karar verildi. Uyuşturucu ile mücadele komisyonunun da kurulması talebini reddeden AKP grubu bu kararından da geri adım atarak komisyonun kurulmasına onay verdi. 

İmamoğlu: Görevdeyken hazırlığını yaptığımız tüm indirimlerin takipçisi olacağız. Meclis görüşmelerinden önce sosyal medya üzerinden açıklama yapan İmamoğlu, "Görevdeyken hazırlığını yaptığımız tüm indirimlerin takipçisi olacağız. İstanbullular adına bu indirimlerin peşini bırakmayacağız" demişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap