SON DAKİKA



Haber > Siyaset > İmamoğlu - Küçükkaya görüşmesi için ilk yorum

İmamoğlu - Küçükkaya görüşmesi için ilk yorum

18 Haziran 2019 Salı - 14:20




AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, CHP adayı İmamoğlu ve İsmail Küçükkaya'nın açık oturum öncesi otelde gizlice buluşması için "Yüz yüze buluşma gayriahlaki bir durumdur. Bu felakettir "dedi.





CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu ile moderatör İsmail Küçükkaya'nın ortak yayından 3 gün önce Taksim'de bir otelde buluştuğu ortaya çıktı. Bugün Ordulular buluşması sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Binali Yıldırım görüşme için " Bir araya gelmiş olması gayri ahlaki bir durum. Bunun gizlenmesi ise felakettir" ifadelerini kullandı.

Yıldırım'ın açıklamaları şöyle;

"GÖRÜŞMELERİ GAYRİ AHLAKİ, GİZLEMELERİ FELAKETTİR"

"Rakibimizin danışmanlarıyla birlikte yapılacak programın moderatörüyle programdan önce bir araya gelmiş olması gayri ahlaki bir durum. Bunun gizlenmesi ise felakettir.

"BANA GÖRÜŞME TALEBİ GELMEDİ"

Madem bir yayın var beraber bir yayın var. İki aday var. Bir adayla görüşüp konuşulması, diğer adaydan bunun esirgenmesi, konuşulmamasının ne anlama geldiğini kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Bana Küçükkaya'dan yüz yüze görüşme talebi gelmedi. Önemli olan orada görüşülmesi, bana bir teklif gelmemesi ve bunun gizlenmesi açıkça bir eşitsizlik ve gayri ahlaki bir durumdur.

RAKİBİMDEN CEVABINI BEKLİYORUM


Böyle bir görüşmeyi neden benimle ve kamuoyuyla paylaşmadınız? Bunun cevabını rakibimden bekliyorum.İkincisi moderatör 2-3 dakika sürdü dedi bu görüşme için. Gerçekte ne kadar sürdü onun da cevabını bekliyorum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap