SON DAKİKA



Haber > Siyaset > İYİ Partili Kavuncu: ''Taşlar yerinden oynadı''

İYİ Partili Kavuncu: ''Taşlar yerinden oynadı''

21 Nisan 2019 Pazar - 10:07




İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, yereldeki sonuçların genel siyasete de yansıyacağını söyledi.





İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Ekrem İmamoğlu’nun kazanmasında her iki partinin de partizanca davranmadığını belirterek,“Türkiye’deki bazı değerlerin yıpranmakta olduğu dönemde Ekrem Bey’in gösterdiği sağduyu insanların susadığı bir durumdu. Bunun sonucunu da sandıkta aldı.” dedi.
 
Yerel seçim sonuçlarının genel siyasete de yansıyacağını söyleyen Kavuncu, “31 Mart, Türk siyasetinin geleceği açısından taşların yerinden oynadığı bir seçimdir. Sonuç bu kadar netken elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi davranmak bu ülkeye 17 gün kaybettirdi. Sorumluluk taşıyan bir siyasi partinin bunu düşünerek hareket etmesi gerekirdi”diye konuştu. Cumhuriyet’in sorularını yanıtlayan Buğra Kavuncu şunları söyledi: 

Birçok il ve ilçede CHP ile ittifak yapıldı. İYİ Parti seçim sürecini nasıl geçirdi? 

CHP ile partimiz bir ittifak kararı aldı. Biz hiçbir aşamada partizanca bir tutum sergilemedik. Görüşmeleri gerecek, işleri zorlaştıracak hiç bir girişimde bulunmadık. Hem biz hem de CHP sadece ülkenin menfaatine olacak kararlar aldık. Bu süreci ülke menfaatini ön planda tutacak şekilde değerlendirdik. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap