SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kaya ve Koçhan arasında ipler iyice gerildi

Kaya ve Koçhan arasında ipler iyice gerildi

Karadeniz Özel

14 Temmuz 2019 Pazar - 09:32




CHP’li Kaya, ‘Sözlerimize THY’den önce Maçka Belediye Başkanı cevap vermiş, herkes işine bakmalı’ açılamasına Koçhan sessiz kalmadı. Başkan Koçhan Kaya’ya ‘yerel seçim’ göndermesi yaptı.





Karadeniz Gazete / Furkan YİĞİT // CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, ilk seferini şehit Eren Bülbül anısına Trabzon’a yapan ‘Maçka’ uçağına İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ve kendisinin davet edilmemesine tepki göstermiş, ‘ortak değer’ olan ‘şehitler’ üzerinden ayrımcılık yapılmasını kınamıştı.

Kaya’nın sözlerine tepki veren Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan ve milletvekili arasında ipler gerildi. Kaya önceki gün, Koçhan’ı kastederek, “Herkes işine bakmalı” açıklamasını yaptı. Bu açıklamaya sessiz kalmayan Belediye Başkanı Koçhan, Kaya’a Maçka’daki seçimleri örnek göstererek gönderme yaptı. Koçhan, “Ben 2 dönem önce CHP’den aldığım belediyeyi yönetimimle, oylarımı arttırmamla yoluma devam ediyorum. Demek ki ben işime bakıyorum” dedi. Gözler yeniden Kaya’ya çevrildi.

KAYA NE DEMİŞTİ?

Milletvekili Kaya, “Maçka Belediye Başkanı, yapılan ayrımcılığı ve haksızlığı, muhalefete yönelik ötekileştirme politikalarını savunacağına; birleştirici olmalı ve asıl görevi olan ilçesinin sorunlarıyla ilgilenmelidir. Bu skandalla ilgili sorularımıza yanıt verecek kurum Maçka Belediye Başkanı değil Türk Hava Yolları’dır” demiş, Koçhan’ı sert sözlerle eleştirmişti.

 

 

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
2
İnanılmaz
0
CHP

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap