SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Kılıçdaroğlu: Siyasete girdikten sonra mal varlığım azaldı

Kılıçdaroğlu: Siyasete girdikten sonra mal varlığım azaldı

09 Nisan 2021 Cuma - 18:07




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti çalışması kapsamında Sinop'a giderek esnafla bir araya geldi.





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sinop'a giderek ilk olarak Boyabat ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, "Çocuklar kendi evlerinde huzur içinde yaşıyorlarsa, iyi bir eğitim alıyorlarsa, her evde huzur, bereket varsa en güzel Türkiye o Türkiye'dir. Biz o Türkiye'ye hasret duyuyoruz. Ve bunu gerçek kılacağız" dedi.

Esnafla sohbet eden Kılıçdaroğlu, "Esnaf ve sigorta emeklilerinin en düşük aylığı asgari ücret düzeyinde olmalı." dedi. Kılıçdaroğlu, bir esnafın 'Erken seçim bekliyor musunuz?' sorusuna ise "Bir an önce seçim olması lazım, sandık kurulsun ortaya" yanıtını verdi.

"SİYASET ZENGİNLEŞME ARACI OLMAMALI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bir konsey oluşturup vatandaşları dinlemeye davet eden Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:


"Esnaf orada, sanayici orada, KOBİ'ci orada, işçi orada, çiftçi orada, emekli orada. Sorunlarını dinle. Ama bunu yapmıyorlar. 'Benim söylediğim doğrudur, Kılıçdaroğlu'nun söylediği her şey yanlıştır' diyor. Kılıçdaroğlu da demiyor, 'Bay Kemal' diyor. Siz yaşadığınız şeylerden dolayı kimin doğru söylediğini görüyorsunuz. Siz geliriniz olsa, imkanınız olsa iyi bir emekli aylığı alsanız niye şikayet edeceksiniz, teşekkür edersiniz. Bakın ben siyaseti zenginleşme aracı olarak görmedim. Ben politikaya atıldığımda mal varlığım neyse bugün de mal varlığım odur. Ben siyasete girdikten sonra mal varlığım azaldı. Ben mütevazı bir evde oturuyorum. Üstelik öyle çok büyük harcamalarım da yok. 3 çocuğum da ayrı, her birisinin eli ekmek tutuyor. Topluma örnek olmalıyız ve buna uygun bir hayat sürüyoruz. Eğer siz bunu yapmazsanız, lüks içinde yaşarsanız, vatandaşın derdini dinlemezseniz, memleketin sorunlarını çözemezsiniz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap