SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Meral Akşener Cumhurbaşkanı adayı için net konuştu: Bizim adayımız...

Meral Akşener Cumhurbaşkanı adayı için net konuştu: Bizim adayımız...

04 Eylül 2021 Cumartesi - 09:47




İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener önümüzdeki dönem Cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkında gündem olacak sözler söyledi. Akşener "Türkiye'nin önünü tıkayan ben olmayacağım" dedi.





İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener son konuşmasında “Bizim adayımız 13. Cumhurbaşkanı olacak. Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanamayacak” diye konuştu.

AKŞENER: TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ BEN TIKAMAYACAĞIM

Katıldığı bir televizyon programında gündemdeki konuları değerlendiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Millet İtifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı kim olacak sorusuna oldukça dikkat çekici cevaplar verdi. Akşener Bu ucube sistem Türkiye’nin düşmanı dolayısıyla bu sistemin değişmesi lazım derken “Parlementer sisteme geçebilmemiz için Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanmamız gerekiyor. Ben Meral Akşener olarak şahsıma yönelik herhangi bir plan yapmıyorum. Bildiğim bir şey var. Türkiye'nin önünü tıkayan şahıs ben olmayacağım. Niye bizim Cumhurbaşkanı adayımız bu kadar çok merak ediliyor. Bizim adayımız 13. Cumhurbaşkanı olacak. Onun için Cumhur İttifakı merak ediyor.  Çok merak ediyorlarsa o zaman seçim kararını hemen alsınlar. Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanamayacak”

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap