SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Meral Akşener'den 'Sayın Öcalan' gafı! İşte o anlar...

Meral Akşener'den 'Sayın Öcalan' gafı! İşte o anlar...

03 Kasım 2021 Çarşamba - 12:56




Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamasında "Sayın Öcalan" gafında bulundu. Akşener, daha sonra "Türk milletinden özür diliyorum" dedi.





İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken "Sayın Öcalan" ifadesini kullandı. Akşener, daha sonra arkadaşlarının uyarısıyla özür diledi.

Meral Akşener yaptığı açıklamasında "Kaç gündür PKK'nın gündemini konuşan bir iktidar mensupları ve PKK'lıların söylemini gündeme getiren bir iktidar mensubu yöneticileri. İnanamıyorum. Sayın Bahçeli ile sayın Öcalan arasındaki mektup arkadaşlığını biliyorduk ama Sayın Soylu'nun da paydaş olduğunu öğrenmiş olduk. PKK'nın değil, milletimizin gündemini tartışmaya davet ediyorum" diye konuştu.

"SAYIN ÖCALAN" İFADESİNİ DÜZELTTİ

Akşener, arkadaşlarının kendisini uyardığını ve "Sayın Öcalan" ifadesini yanlışlıkla kullandığını belirterek şunları söyledi:

"Az önce konuşurken fark etmemişim, sayın Öcalan demişim. Sizden ve milletimden özür dilerim, aklımın ucundan bile geçmez bebek katiline sayın demek."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap