SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Meryem Demir'den Erdoğan’a; ''Allah çocuklarımın ömründen alsın...''

Meryem Demir'den Erdoğan’a; ''Allah çocuklarımın ömründen alsın...''

23 Mayıs 2020 Cumartesi - 11:46




Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın il ve belediye başkanlarıyla yaptığı video konferans toplantısında, AK Parti Çorum Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti Belediye Meclis üyesi olan Meryem Demir, Erdoğan’a hitaben, "Allah çocuklarımın ömrünü alsın size versin" dedi.





Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın il ve belediye başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantıya Çorum’da AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günal, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur katıldı.

Toplantıda söz alan AK Parti Çorum Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Kızmayın sakın ben bir şey söyleyeceğim. İnsan kendi ömründen geçebilir. Ama bazen diyorum ki, çocuklarımın ömründen alsın size versin. Çünkü bu ülke için o kadar önemlisiniz” diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN YANIT: HAŞA

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise AK Parti’li Demir’in bu sözlerine karşılık, “Haşa, Rabbim inşallah, onları gayet iyi bir şekilde yetiştirmeyi sizlere bizlere nasip etsin” cevabını verdi.

AK Parti'li Demir'in bu sözleri sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap