SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Muharrem İnce'den CHP yorumu: Geniş zamana yayılan bir ilkeli politikası yok

Muharrem İnce'den CHP yorumu: Geniş zamana yayılan bir ilkeli politikası yok

20 Ekim 2020 Salı - 13:05




Iğdır'da "CHP yönetimine güvenmiyorum!" diyen CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce partisini adeta bombaladı. 5N1K programına konuk olan İnce "yönetimle aranızda bir sıkıntı mı var?" sorusuna "Geçmişte beni destekleyen milletvekillerini nasıl harcadıklarını bu millet gördü. Şimdi il başkanlarını mı harcatalım" yanıtını verdi. İnce, yönetimin ilkeli bir siyaset yürütmediğini belirterek "CHP çözüm önermiyor, kendi iktidarları yetiyor; çünkü iddia koymuyorlar ortaya" yorumunda bulundu.





Eski CHP milletvekili Muharrem İnce, ülke genelinde başlatmış olduğu “Memleket Hareketi” programı kapsamında Iğdır’da vatandaş ve esnafları ziyaret etti.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen İnce’nin bir vatandaşla diyaloğunda "Bir şehre habersizce geliyor caddeleri dolaşıyor ve vatandaş ne diyor onları dinliyoruz. Bunu bilerek yapıyorum. Beni karşılamaya gelen bu CHP yönetimine de güvenmiyorum, arkadaşlarıma zarar verirler." diyaloğu dikkat çekmişti.

5N1K programına konuk olan Muharrem İnce, gazeteci Kenan Taş'ın bu açıklamayı hatırlatarak "sizin CHP yönetimiyle aranızda bir sıkıntı mı var? sorusuna "CHP çözüm önermiyor, kendi iktidarları yetiyor; çünkü  iddia koymuyorlar ortaya. Geniş zamana yayılan bir ilkeli politikaları yok. Armut piş ağzıma düş misali, 'iktidar nasıl olsa yıpranıyor' mantığıyla hareket ediliyor. Geçmişte beni destekleyen milletvekillerini nasıl harcadıklarını bu millet gördü. Şimdi il başkanlarını mı harcatalım?" yanıtını verdi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap