SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Nagehan Alçı, AK Parti'den ümidini kesti: Kimse CHP'nin kılına dokunamaz

Nagehan Alçı, AK Parti'den ümidini kesti: Kimse CHP'nin kılına dokunamaz

02 Kasım 2021 Salı - 11:59




Gazeteci yazarı Nagehan Alçı, Cumhuriyet’in 100. yılını hatırlatarak 2023 seçimlerine dikkat çekti. Alçı, “Kimse muhalefetin, hele ki ana muhalefetin kılına bile dokunamaz.” dedi.





Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Cumhuriyet’in 100. yılına dikkat çekti. Nagehan Alçı, yazısında “100. yıl kutlamaları, 25 Haziran 2023 tarihinde olması gereken seçimlerin ardından, o atmosferde yaşanacak. Acaba bu önemli tarihe kardeşçe ve barış içinde gidebilecek miyiz?” diye sordu.

Nagehan Alçı, “Cumhuriyet 100 yaşına girerken nasıl bir Türkiye olacak?” başlıklı yazısının bir bölümünde, “Kimse muhalefetin, hele ki ana muhalefetin kılına bile dokunamaz zira o güç dengeleri içinde böyle bir ihtimal imkansız hale gelir. Bu yeni TBMM’den ister AK Parti-MHP hükümeti, ister CHP-İYİ Parti hükümeti, isterse ezber bozan şekilde 80 öncesi Demirel ve Ecevit’in yapamadığını yapabilme cesareti gösteren bir AKP-CHP hükümeti çıksın… Her koşulda Türkiye sağ salim yoluna devam eder. 25 Haziran 2023 TBMM seçimleriyle herkes kazanır, hiç kimse kaybetmez.” ifadelerini kullandı.

Nagehan Alçı şöyle devam etti:

"Eğer başkanlık seçimlerine gidilirse 25 Haziran 2023’te “Squid Game”in Türkiye versiyonunu izleriz.

Kazananın her şeyi kazandığı ve kaybedenin adeta öldüğü bir seçim. Tam bir Squid Game…

Bir tarafta tüm devlet gücünü arkasına almış ve “Biz 15 Temmuz’da can vererek, şehitlerimizin kanlarıyla direnerek kazandık” diyen bir rejim diğer tarafta şimdiden havaya girmiş “Geldikleri gibi giderler” diyen bir muhalefet.

Bu gidişat durdurulmazsa yaşanacak olanlar, yani dehşet bir trafik sıkışıklığı ve neticesi sürpriz olmayacak…"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap