SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ömer Çelik; ''NATO'nun F-35 diye bir maddesi yok''

Ömer Çelik; ''NATO'nun F-35 diye bir maddesi yok''

12 Nisan 2019 Cuma - 18:32




AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik AK Parti Genel Merkezi'nde, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) sonrası açıklama yapıyor...





AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenliyor.

İşte AK Partili Çelik'in açıklamalarından satır başları:

"Genel olarak Cumhur İttifakı olarak yüzde 52'lik rekora imza atmamız ve ayrıca 15'inci kez yüzde 45'lik oranla başarıyla çıkmamız teşkilatlara teşekkürümüzü tekrarlamamız gerekiyor. Cumhur İttifakı'nı birinci yaptılar. Çalışan tüm arkadaşlarımıza, vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.




Geçtiğimiz günlerde tarihte ilk olan bazı olaylar oldu. Bunlardan birisi bilim insanları ilk defa kara deliğin fotoğraflarını çektiler. Gezegenimizden 53 milyon ışık yılı uzaklıktaki kara deliği görüntüleyen ekipte bir Türk hocamız da vardı. Feryal Özel hocamızı bu ekibin içinde olmasından dolayı tebrik ediyoruz.

Bugün üzüntü verici bir haberle uyandı herkes. Türk sporunun değerli ismi Can Bartu'nun kaybından dolayı üzüntü duyuyoruz. Bütün vatandaşlarımıza başsağlığı diliyoruz.




S-400 AÇIKLAMALARI

Bugünlerde konuştuğumuz gibi arkadaşlar, ABD'den yapılan açıklamalar sürekli olarak devam ediyor. S-400 meselesi odaklı olarak devam ediyor. Çoğu kez de ‘adını vermek istemeyen yetkili' diyerek her gün bu açıklama geliyor. Bize göre esas konuşulması gereken bu değil. S-400 meselesi Türkiye gibi önemli NATO müttefikinin bir tedbir alma meselesidir. Bu konuda müttefiklerinden yardım istemiş, bu gerçekleşmeyince Türkiye egemen bir devlet olarak başının çaresine bakmıştır.

Tartışılması gereken mesele, bir NATO müttefikinin ulusal güvenliğini tehdidine karşı bir NATO müttefikine silah göndererek bu unsurları desteklemesidir. Esas konuşulması gereken budur. Bundan kaçmak için başka konular gündeme getiriliyor. Rusya'nın batıdaki imajı kullanılarak Türkiye'ye karşı propaganda yürütülüyor.




PYD'YE ABD YARDIMLARI

Teröristlerin başındaki kişilerin Amerikan askerleriyle, komutanlarla fotoğraf çektirdiğini görüyorsunuz. Halen 15 Temmuz gecesi işgale çalışan FETÖ'nün başındaki kişinin ABD'de halen bir karakola bile çağrılmasını görüyoruz. Bu meseleler dururken, Türkiye'nin güvenliğine aynı zamanda NATO'ya katkı sağlayacak S400'ün konuşulmasını garipsediğimizi belirtmek isterim.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap