SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Sarıgül: ''Trakya Türkiye'nin Dubai'si olacak!''

Sarıgül: ''Trakya Türkiye'nin Dubai'si olacak!''

04 Mart 2021 Perşembe - 09:14




Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Trakya'ya 'Türkiye'nin Dubai'si" olmayı, yepyeni oteller, AVM'ler vaat etti.





Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Trakya'ya 'Türkiye'nin Dubai'si" olmayı, yepyeni oteller, AVM'ler vaat etti. Partisinin Kırklareli il başkanlığı açılışını gerçekleştiren Sarıgül, ardından bir düğün salonunda partililer ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Konuşmasında Türkiye Değişim Partisi’nin ana ilkelerinden söz eden Sarıgül, “Atatürk ilkelerini savunan, cumhuriyetin değerlerini geliştirerek koruyan, evrensel hukuk kurallarına uyan, inançlara saygılı, laikliği yaşatan, üretimi destekleyen, emeği koruyan, hudut ve bayrak birliği diyen bir Türkiye Cumhuriyeti’nin en demokratik kitle partisidir” dedi.

'BİZ BU ÜLKENİN TRAKTÖRÜYÜZ'

Tarımla ilgili açıklamalar yapan Mustafa Sarıgül şunları söyledi: “Biz bu toprağın özü, tarımın da sözüyüz. Biz değişimin garantörü, bu ülkenin de inşallah traktörü olacağız. Kırklareli’nin sorunlarını biliyorum. Ayçiçek bizim geleceğimizdir, ayçiçek bizim gururumuzdur ama çiftçi alamıyor, yem pahalı, çiftçi ekemiyor, tohum pahalı ve çiftçi süremiyor, mazot pahalı. Bu topraklara değişimin bereketi gelecek. Çiftçimiz sürsün. Çiftçimiz yemi de, tohumu da mazotu da istediği gibi alsın.”

 'YENİ OTELLER, AVM'LER' 


Trakya'ya yönelik vaatlerini sıralayan Sarıgül şöyle devam etti: “Trakya Türkiye’nin Dubai’si olacak. 12 balkan ülkesini buraya taşıyacağım. 150 milyon bu bölgede yurttaşlarımız buraya gelecekler. Bu bölgede yepyeni oteller olacak. Bu bölgede alışveriş merkezleri olacak. Ulaşımcı kazanacak. Trakyalı işsiz gezen binlerce gencimiz kazanacak." 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap