SON DAKİKA



Haber > Spor > Artık takım her yıl boşalmayacak

Artık takım her yıl boşalmayacak

10 Ağustos 2016 Çarşamba - 10:17




Çaykur rizespor teknik direktörü hikmet karaman geleceğin takımını hazırladığını söyledi.





Teknik Direktör Hikmet Karaman, yapılan transferlerin gelecek için önemli olduğunu belirterek “ Genç ve dinamik bir ekip kurduk, bu ekip gelecek 2-3 yılın ekibi olacak. Artık her yıl boşalan takım boşalmayacak” dedi.

Süper ligin başlamasına 10 günlük bir süre kala çalışmalarını kendi tesislerinde sürdüren Çaykur Rizespor kendi sahasında oynayacağı Konya hazırlıklarına devam ediyor. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman takımın yaşının gençleştiğini belirterek, “ Yaptığımız transferlere bakıldığında genç ve dinamik bir ekip kurduk, yaş ortalaması 5 yaş gençleşti. Yetenekli oyuncular aldık ve bu yeteneklerine eklemesi gerekenleri eklemeye çalışıyoruz. Rizespor her zaman günü kurtarma peşinde transferler yapmıştır, artık geleceğe yönelik çalışmalara ağırlık vermeliyiz” dedi.
        
Karaman, 13 dolayında transfer yaptıklarını ve bunun üzerine en az 3-4 oyuncu daha ekleyeceklerini belirterek, “ Yaptığımız transferler gelecek vaat eden oyunculardan oluşmakta, bunların arasına 3-4 kaliteli oyuncu yerleştirmemiz gerek. Yapacağımız transferler ile bu takımı coşturmak istiyoruz. Bakıldığında şişme bir kadro gözükmekte ancak bu geleceğin takımını oluşturacak bir kadro. Geçtiğimiz yıl alternatifsizlik yüzünden çok sıkıntı yaşadık. Bu sezon öyle olmaz ” diye konuştu.
          
Hemen başarı gelmez

Önceki sezon yaşanan kadro sıkıntısına değinen Karaman, “ Sahaya süreceğimiz 11 kişilik kadroyu herkes tahmin edebiliyordu. Artık böyle bir tahmin yapmak mümkün değil. Her an her hafta değişebilecek bir kadro oluşturduk. Takımda beyin görevi yapacak 3-4 oyuncu dışında kadroda değişim yaşamak mümkün. Haftalık performans ve oyuncular arasındaki rekabet kadroda değişimi şart koşabilir” dedi.
        
Forma hak edenin olacak

Lige iyi başlamak istediklerini belirten Karaman, “ Bu hafta içinde en az iki oyuncuyu takıma katmamız gerek. Orta saha ve forvet oyuncusunu mutlaka almalıyız. Bunlar bizim değişmez oyuncularımız. Başkanımız bu oyuncular konusunda son kararı vermek üzere ve Hollanda liginden iki oyuncuyu renklerimize katmak üzereyiz. Hafta sonuna kadar bu oyuncuların takımda olmasını bekliyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap