SON DAKİKA



Haber > Spor > Bahçekaplı'dan Maçkaspor'a destek sözü

Bahçekaplı'dan Maçkaspor'a destek sözü

07 Ağustos 2015 Cuma - 13:54




AK Parti İstanbul Milletvekili Ayşenur Bahçekapılı, bu sezon Bal Ligi'nde mücadele edecek olan memleketi Trabzon'un Maçka ilçesinin takımı olan Maçkas





Maçkaspor destek sözünü aldı... Bir Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Grup Başkanvekilliği yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Ayşenur Bahçekapılı, doğduğu Trabzon'un Maçka ilçesi takımı Maçkaspor'a destek sözü verdi. İlçeye gelen ve Maçkaspor Tesislerini ziyaret eden Bahçekapılı, tesislerde eksik olan yerlerin fotoğrafları çekerek gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Futbolculara tesisin yenileştirilmesi için söz veren AK Parti İstanbul Milletvekili Ayşenur Bahçekapılı, “Bu tesis bu takımın başarısına yakışmıyor. Ben buradaki bütün futbolculara başarılar diliyorum ve başka şampiyonluklarda bekliyorum. Bizde bu takıma teknik olarak yardım etmek zorundayız ve söz veriyorum” dedi. Bahçekapılı, Maçkaspor yönetim kurulu, teknik heyeti ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra tesisi inceledi. Öte yandan futbolcuların maçlarını oynayacakları idman yaptığı sahanın kenarındaki fasülye ve mısır tarlası dikkat çekiyor. Futbolcular zaman zaman tarlaya kaçan topu almaya gidiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap