SON DAKİKA



Haber > Spor > Başarı geldikçe destek artiyor!

Başarı geldikçe destek artiyor!

28 Aralık 2017 Perşembe - 17:36




Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın taraftarlara seslenirken ikinci yarıda takımlarını yanlız bırakmamalarını istedi.





Murat SELİM

Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın ikinci yarı öncesinde taraftarlara seslendi. Takımlarını yanlız bırakamamalarını isteyen Başkan Yangın, “Sezon başında iddialıydık. Başa baş mücadele edecek bir takım kurduk. Doğruların ne olduğunu bilerek yola çıktık. Geldiğimiz noktada hepsini gerçekleştirdik. Önümüzde ikinci yarı var. Aynı kararlılıkla yolumuzda ilerleyeceğiz” dedi.

İsteklerinin seyirci sayısının artması olduğunu belirten Başkan Yangın, “Trisbüne gelen ve takımını destekleyen seyirci sayısının artmasıydı. Bu da başarı geldikçe artıyor. Seyircimiz bu takımın yanında olmalı. Sezon başında bu yıl barış dostluk yılı dedik. Camiada sevgi hakim olsun. Kişileştirmeyelim dedik. Kulübü seveceksin başkanı sevmeye bilirsin” diye konuştu.

FUTBOLCU PRIMLERI ZAMANINDA ÖDENIYOR

Tribünlerdeki seyirci sayınının her geçen hafta artttığını yenileyen Başkan Yangın, “Ortalama 1 bin 500 kişiye oynuyoruz. 2. yarıda başarılı sonuçlar alırsak bu sayının artacağını düşünüyorum. Ekonomik olarak daha önce yapamadıklarımızı bu yıl yapıyoruz. Futbolculara ödemeleri zamanında yaparken primleri de ödüyoruz” dedi. Bunun yanında ilk yarıda Spor Toto gelirimiz azaldı. 9 kez iddiaya girmemiz gerekirken 6 kez girdik. Bu durum ikinci yarıda düzeleceğini söylediler. Buradan da ekonomik destek almış olacağız” dedi


HEDEFLENEN PUANIN GERISINDE KALDIK

Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın, ilk yarııy hedefledikleri puanın gerisinde kapattıklarını ifade etti. Lige başlarken 35 puan barajını hedeflediklerini belirten Başkan Yangın, “İlk yarıda 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi aldık. Bunun sonucunda da hedeflediğimiz 35 puanın 3 puan gerisinde kalarak 32 puan topladık. Ancak kimse de bizden fazla puan toplayamadı” dedi.

BU LIGDE HER TAKIM GÜÇLÜ

Her grupta 1-2 tane takımın zirvede güçlü bir konumda bulunduğunu belirten Başkan Yangın, “1. Grup’ta Manisa Büyükşehir Belediye, 3. Grupta ise Utaş Uşakspor zirvede yer alıyor. Ancak bizim grupta ise bu tam tersi. 7-8 takım zirve mücadelesi veriyor. Güçlü takım sayısı çok. Bu bizim için bir avantaj diye düşünüyorum. Ligde kopma yok. Herkes birbirini mağlup edebiliyor. İkinci yarıda bu durumu avantaja çevireceğiz. Çünkü bu rakipler kadrolarına takviye yapacaklar. Onların takımlarına uyum sağlaması için gerekli olan sürede biz yolumuzu kayıpsız devam edeceğimize inanıyorum” dedi.

BOMBALAR PATLADI


İkinci yarı öncesinde Antalya’da yaptığı kampla zorlu maratona hazırlanan Pazarspor bir yandan da transfer çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz günlerde Mehmet Mert Özkaptan ile anlaşmaya varan Mavi-Beyazlılar son olarak iki ismi de kamp kadrosuna kattı. Çaykur Rizespor’dan 20 yaşındaki santrafor Sinan Yazıcı’nın yanı sıra Muğlaspor’dan 22 yaşındaki stoper Mehmet Altındağ ile anlaşmaya varan Mavi-Beyazlılarda bu iki ismin takımın Antalya kampına katıldığı belirtildi.  

KaradenizGazete

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap