SON DAKİKA



Haber > Spor > Basit goller yiyoruz

Basit goller yiyoruz

29 Nisan 2015 Çarşamba - 13:35




Çaykur Rizespor'un savunma oyuncusu Orhan Ovacıklı, Kardemir Karabükspor ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.





Ligde 5 maçlık yenilmezlik serisinin ardından oynadıkları kötü futbolla 3 maçı kaybettiklerini ifade eden Orhan, şöyle devam etti:"Artık bu maçları unutmalıyız. Kardemir Karabükspor maçı lig için belirleyici bir maç olacak. Şu anda aramızda 7 puanlık avantajımız var. Zorlu bir maç olacak. Onlar da belki bizim maçı son şans olarak görecekler. Bizde en az onlar kadar bu maçı ciddiye alacağız ve önemseyeceğiz. Bu maçı kazanmak için mücadele edeceğiz. Bu hafta iyi bir futbolla maçı kazanacağımızı düşünüyoruz.İyi futbol oynamadığımızın farkındayız. Çok basit goller yiyoruz. Bu gollerde haliyle bizi çok olumsuz etkiliyor. Konsantrasyonumuzu biraz yükseltmemiz gerekiyor. Daha dikkatli olacağız. Daha dikkatli olursak basit golleri yemeyiz. Böylece maçın içerisinde kalırız. Bu hafta bu sorunları aza indirerek maçtan en iyi sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap