SON DAKİKA



Haber > Spor > Başkan usta’ya yoğun baskı

Başkan usta’ya yoğun baskı

02 Ocak 2017 Pazartesi - 09:19




Trabzonspor yönetiminin büyük çoğunluğunun Ersun Yanal’ın gönderilmesi için Başkan Muharrem Usta’ya baskı yaptığı öğrenildi.





SARAL’A DESTEK!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal yönetimin hedefinde.  Bordo-Mavili yönetim kurulu üyesi Gökhan Saral’ın deneyimli teknik adam için yaptığı açıklamalara yönetici arkadaşlarının büyük bir çoğunluğu destek verirken acil kan değişikliğinin kaçınılmaz olduğu vurgulandı. Saral ile birlikte aynı fikri benimseyen yöneticilerin her defasında Ersun Yanal’ın arkasında olduğunu dile getiren Başkan Muharrem Usta’yı deneyimli hocanın gönderilmesi için sıkıştırdıkları bildirildi.

YOL YAKINKEN..!

Başkan Muharrem Usta’nın Ersun Yanal üzerindeki direncini kırmak için yönetimin, “Hocaya yeteri kadar opsiyon tanıdık. Ancak hoca gerekli tepkiyi bir türlü veremiyor. Birbirimizi daha fazla yıpratmadan yol ayrımına gitmemiz gerekiyor. Aksi halde daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalabiliriz” dediği öğrenildi. Ersun Yanal’ın takımın başına geçmesi konusunda etkin rol üstlenen yönetimin istanbul kanadında yer alan Nevzat Aydın ve Mehmet Yiğit Alp’ın da gelinen noktada Yanal’dan desteğini çektikleri ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap