SON DAKİKA



Haber > Spor > Bel Hassani can atıyor

Bel Hassani can atıyor

17 Ağustos 2016 Çarşamba - 09:32




Çaykur Rizespor’un kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği başarılı oyuncununda Yeşil-Mavililere gelmek için can attığı öğrenildi.





Hollanda ligi Heracles takımında orta saha ve forvet arkası forma giyen Ilass Bel Hassani’nin transferinde sona gelindi. Son oynanan lig maçında bir gol atan birde assist yaparak yıldızlaşan oyuncunun kulübü bu iyi performansı sonrası fiyat artımına gidince pazarlıklar kızışmıştı. Tecrübeli oyuncu ve Menajeri ile bir araya gelen Başkan Metin Kalkavan arada ki küçük pürüzleri çözmeye çalıştıklarını belirtmişti. 

Bel Hassani için Heracles ile bonservis konusunda yoğun bir pazarlık içersinde olan Yeşil-Mavili kurmaylar aradaki ufak fiyat farkını gidermeye çalışıyor. 1.2 Milyon Euro’da ısrar eden Hollanda ekibi ile bugün son bir kez masaya oturucak olan Başkan Metin Kalkavan’ın bu transferi mutlu sona ulaştırması bekleniyor. Bel Hassani’nin ise Yeşil-Mavililerden haber beklediği ve gelmek için çok istekli olduğu gelen bilgiler arasında.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap