SON DAKİKA



Haber > Spor > Bilal'e kanca!

Bilal'e kanca!

18 Şubat 2016 Perşembe - 18:12




Trabzonspor yönetimi gelecek sezonun transfer planlamasını yaparken, birçok genç futbolcuyu da yakın takibe aldı.





Bordo-Mavili takımdan transfer harekatı... Trabzonspor yönetimi gelecek sezonun transfer planlamasını yaparken, birçok genç futbolcuyu da yakın takibe aldı. SporYorum'un haberine göre Bordo-Mavililerin izlettirdiği oyunculardan birinin de Hollanda’nın Feyenord takımının forma giyen 20 yaşındaki Trabzonlu kanat oyuncusu Bilal Baseciklioğlu olduğu kaydedildi. Daha önce Heerenveen takımında oynayan ve Feyenord tarafından transfer edilen genç oyuncunun sol ve sağ kanatlarda oynadığı biliniyor. Bu oyuncu Heerenveen’de 18 yaşında oynamaya başlayıp, kısa sürede isminden söz ettirdi.

TÜRKİYE ÜMİT MİLLİ TAKIMINI TERCİH ETTİ

Feyenord’da düzenli forma bulamayan ancak oynadığı maçlarda yine de etkili görüntü veren Bilal Baseciklioğlu tıpkı Oğuzhan Özyakup gibi Hollanda alt kategori milli takımlarında oynadıktan sonra Ümit Milli takımlar seviyesine gelince tercihini Türkiye’den yana kullandı. Ümit Milli takımın da formasını giyen bu oyuncunun yeterli görülmesi halinde transfer listesine alınacağı ve sezon sonunda düğmeye basılacağı belirtildi. Bilal Baseciklioğlu’nun Trabzon kökenli olması ise transferinde önemli bir avantaj olarak kabul edildi.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap