SON DAKİKA



Haber > Spor > Biliç'ten çıldırtan transfer

Biliç'ten çıldırtan transfer

14 Haziran 2016 Salı - 15:51




Gökhan Töre, Atiba ve Sosa için Beşiktaş'a tam 140 milyon TL teklif eden West Ham, Batshuayi transferi için Marsilya'ya tam 40 milyon euro verdi.





Geçtiğimiz sezon Premier Lig’de başarılı bir sezon geçiren ve UEFA Avrupa Ligi potasının 4 puan gerisinde kalan Bilic, önümüzdeki sezon bomba gibi bir West Ham takımı yaratma peşinde.

SOSA ATİBA VE GÖKHAN TÖRE WEST HAM İÇİN NE Kİ...

Beşiktaş’ın iki yıldız futbolcusuna talip olan ve Gökhan Töre, Atiba ve Sosa için kulübün tüm şartlarını zorlayan Bilic, Avrupa piyasasına da el atarken, tecrübeli teknik adamın Marsilya’nın yıldız golcüsü Michy Batshuayi’nin peşine düştüğü öğrenildi. Ekonomik olarak herhangi bir zorluk çekmeyen ve Beşiktaş’a Töre -  Atiba – Sosa için 140 milyon TL teklif eden West Ham önümüzdeki sezon gol yollarında problem yaşamak istemezken Bilic’in Belçikalı golcü Batshuayi için Fransız ekibinin kapısını çaldığı öğrenildi.

WEST HAM'DAN BATSHUAYİ'YE 40 MİLYON EURO

Bu sezon Lig 1’de 50 maça çıkan ve 23 gol 9 asistlik performansıyla parmak ısırtan Batshuayi dün gece Belçika – İtalya maçında yedek kulübesinde beklerken Marc Wilmots’un ilerleyen maçlarda Lukaku’nun yerine Batshuayi’ye görev vereceği tahmin ediliyor.


2 sezondur Marsilya forması giyen Batshuayi’ye tam 40 milyon Euro teklif eden West Ham maddi anlamda problem yaşamadığını gösterirken, Premier Lig ekibinin önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde yer almak için birçok yıldız futbolcuya imza attıracağı belirtildi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap