SON DAKİKA



Haber > Spor > Bir yere gitmiyorum

Bir yere gitmiyorum

15 Haziran 2015 Pazartesi - 08:09




Adı sadece İstanbul ekipleriyle değil, Avrupa'dan bazı takımlarla da anılınca taraftarlar, “Gidiyor mu?” sorusunu sormaya başladı. Ancak Yusuf Erdoğan





Yusuf Erdoğan merak edilen açıklamayı yaptı. Yusuf Erdoğan sakatlıktan kurtulup ligin sonlarına doğru tekrar forma şansı bulan ve performansıyla göz dolduran Trabzonsporlular’dan biri olmuştu. 1461’den yetişen ve hızla A Takım’a kadar yükselen genç yıldızın adı her zaman olduğu gibi yine transfer döneminde birçok ekiple anılıyor.

Bu kez o iddialar arasına Avrupa’nın bazı takımlarının da katılması ve Almanya ile İtalya’dan Yusuf’a taliplerin olduğunun konuşulması, dikkatleri bu yöne çevirmişti. Güney’de tatile çıkan ve sezonun yorgunluğunu atan Yusuf Erdoğan, sık sık Trabzonlular’ın, “Gidiyor musun?” sorularına muhatap oluyor.

Ancak gelecek sezon teknik direktör Ersun Yanal’ın kendisinden çok şey beklediği başarılı oyuncu, sosyal medyadan ve yakın çevresi aracılığı ile bir kez daha böyle bir niyetinin olmadığını tekrarlamak zorunda kaldı. Bugünlerini Trabzonspor’a borçlu olduğunu belirten Yusuf Erdoğan, “Gitmiyorum. Gelecek sezon şampiyonluk yarışının en önemli adaylarından biri olacağız. Bu heyecanı sahada oynayarak yaşamak istiyorum” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap