SON DAKİKA



Haber > Spor > Bordo Mavi Büyüyor

Bordo Mavi Büyüyor

28 Haziran 2024 Cuma - 11:04




Bordo Mavi 61 Spor kulübü, Kardelen Kadın Futbol takımını bünyesine kattı





TVF Kadınlar Voleybol 2. Lig’de mücadele eden Bordo Mavi 61 Spor Kulübü, TFF Kadınlar Futbol 3. Ligi’nde mücadelesini sürdüren Kardelen Spor Kulübü ile birleşme kararı aldı. Konak Park Otel’de düzenlenen imza törenine Bordo Mavi 61 Spor Kulübü Başkanı Selahattin Baba, Kardelen Spor Kulübü Başkanı İbrahim Baş ve iki kulübün yöneticileri hazır bulundu. Kırmızı-siyah olan renklerini bordo-mavi olarak değiştiren kadın futbol takımının yeni ismi de ‘Bordo Mavi’ oldu. Antrenmanlarını Trabzon merkezde yapacak olan futbol takımı, maçlarını ise Yomra’da oynayacak.

TRABZONSPOR BİZE DESTEK VERMİYOR!

KARDELEN Spor Kulübü Başkanı İbrahim Baş ise, “Trabzon’da kadın futbolunu nasıl ileriye taşırız diye düşündük. Selahattin başkanımız kadın sporunda Trabzon’u her alanda temsil ediyor. İki kulüp bir araya gelip güçlerimizi birleştirelim dedik. Başkanımız da olumlu karşıladı. Birlikte güzel işler yapacağız. Buradan bir sitemim olacak. Trabzonspor bizim ağabeyimiz. Dolayısıyla ağabeyimizin desteğini görmek isteriz. Trabzonspor kadın futbolda sadece A takıma değer veriyor. Altyapıya katılamıyorlar. Alt yaş gruplarına katılmadıkları için de ceza ödüyorlar. Biz onlara elimizden geldiği kadar her zaman yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz ancak onlardan yana sıkıntı oluyor. Oyuncu önerilerimize de sıcak bakmıyorlar. Trabzonspor’un isminin her zaman üst sıralarda olması lazım. Takım olsun diye takım kurulmamalı. Trabzonspor Kulübü Başkanımız Ertuğrul Doğan’a sesleniyoruz. Bu konuda bizlere yardımcı olunsun, o zaman Trabzon’da kadın futbolunu daha ileriye taşırız” dedi.



KADINLARA DEĞER VEREN BİR KULÜBÜZ

İMZA töreninde konuşan Bordo Mavi 61 Spor Kulübü Başkanı Selahattin Baba, “Kadın sporlarında ilerleyen ve kadına değer veren bir kulübüz. 3. Lig’de yer alan Kardelen Spor’u kulübümüze bağlıyoruz. İbrahim Baş başkanıma ve değerli yönetimine teşekkür ediyorum. İsim Bordo Mavi olacak. Renkleri de bordo-mavi olacak. İlk yılımızda yarışmacı bir takım oluşturmak istiyoruz. Trabzonlu oyunculara ağırlık vereceğiz. Trabzonlu gençlerin aidiyet duygusunu daha derinden yaşayacağını düşünüyorum. Trabzon’un inatçı çocuklarının daha üst liglere gideceğine inanıyorum'' dedi.

YARIŞMACI BİR TAKIM OLACAĞIZ VOLEYBOL 

A takım çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Bordo Mavi 61 Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Kenan Özcan, “Bu sezon yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde 16 kişilik kadro oluşturacağız. 8’i Trabzonlu olacak. Altyapıyla birlikte yürüyeceğiz. İki kulübün altyapısını yükselterek iki takımın oyuncularını bir araya getirip yarışmacı bir takım kuracağız. 3 yıl içerisinde tamamen Trabzonlulardan oluşan bir voleybol takımı kuracağız. Unutmadan Yomra Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık’ın da bize büyük bir desteği var. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi

HABER MERKEZİ
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap