SON DAKİKA



Haber > Spor > Bozbağ memnun

Bozbağ memnun

14 Eylül 2016 Çarşamba - 11:00




Yeşil-Beyazlı kulübün başkanı, Şanlıurfa maçında oynanan oyundan memnun olduğunu, Manisspor maçını kazanıp ilk 6 takım arasında olmaya devam etmek ist





GİRESUNSPOR Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, takımının Şanlıurfa deplasmanında ortaya koyduğu performanstan fazlasıyla memnun olduğunu söyledi. Şanlıurfaspor’a karşı özellikle son 20 dakika oyun olarak ezici bir üstünlük sağladıklarını ifade eden Bozbağ, “Urfa seyircisi son 20 dakika süre bitsin diye adeta dua etti. Hakem 4 dakika uzatma gösterdiğinde o 4 dakikayı bütün stadın ıslıkları içinde geçirdik” dedi. “Bütün bunlar Giresunspor’un nerelerden nerelere geldiğinin en önemli kanıtıdır” diyen Bozbağ, “Çok şükür bugünleri de gördük. Takımımın genel olarak ortaya koyduğu performanstan çok memnunun” diye konuştu. Önlerinde Manisaspor ile oynayacakları çok kritik bir doksan dakika olduğuna dikkat çeken Bozbağ, “Tek hedefimiz kendi evimizde ve taraftarlarımız önünde oynayacağımız bu zorlu maçı kazanmak. İnşallah Manisa’yı yeneriz ve puan tablosunda ilk 6’nın içinde olmaya devam ederiz” şeklinde konuştu. Giresunspor’un en büyük gücünün taraftar desteği olduğunu vurgulayan Bozbağ, “Kurban Bayramı olması nedeniyle şehrimizde çok sayıda gurbetçimiz var. Manisa maçında hem gurbetçilerimizi hem de bütün taraftarlarımızı statta yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteğiyle Manisaspor’u Giresun’dan eli boş gönderip, haftayı kayıpsız geçmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap