SON DAKİKA



Haber > Spor > Burak Yılmaz İtalya yolcusu

Burak Yılmaz İtalya yolcusu

21 Aralık 2015 Pazartesi - 08:28




Adı sık sık Serie A takımlarıyla anılan Burak Yılmaz, sakatlığının tedavisi için bugün İtalya’ya gideceğini açıkladı. Kral, “2. yarıya hazır girmek is





Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Burak Yılmaz, Beşiktaş derbisinde sakatlanmıştı. Yaklaşık 1 senedir çok çektiği arka adalesinden tekrar sakatlanan Burak, ligin ilk yarısını kapatmıştı. Buna rağmen Burak hakkındaki transfer dedikoduları son bulmadı. Galatasaray’ın, golcüsünü Demba Ba ile takas etmeye çalıştığı iddia edildi. Çin ekibi Shanghai Shenhua’nın yanı sıra Burak Yılmaz’ın adı West Ham’la da anılıyor. italyan takımlarının da uzun süredir Kral’ı takip ettiği biliniyor.

HALUK ULUSOY YANINDAYDI

30 yaşındaki Burak Yılmaz bugün İtalya’ya gidiyor. Akhisar maçını kankası Selçuk İnan’la beraber tribünden seyreden Burak, karşılaşma bitimi açıklamalar yaptı. Burak, “Yarın (bugün) tedavi için italya’ya gidiyorum. Şu anda kendimi iyi hissediyorum ama riske girmek istemiyorum. Umarım orada yapılacak tetkiklerim de düzgün çıkar. ikinci yarıya hazır girmek istiyorum” ifadelerini kullandı. diğer yandan dün tribünde Burak ve Selçuk’un yanında Haluk Ulusoy da vardı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap