SON DAKİKA



Haber > Spor > Cafer, Melih ve Semih maç sonu konuştu!

Cafer, Melih ve Semih maç sonu konuştu!

20 Ocak 2016 Çarşamba - 20:33




Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 5. hafta mücadelesinde Trabzonspor evinde Nazilli Belediyespor ile karşılaştı. Avni Aker Stadı'nda oynanan mücadeleyi Ka





Bordo-Mavili futbolcular Nazilli Belediye maçının ardından açıklamalarda bulundular... İşte o açıklamalar...

Cafer, Trabzonspor'da bir resmi maçta en erken forma giyen oyuncu oldu. Cafer maç sonunda, “Çok mutluyum. Bu formayı giymek çok gurur verici. Hocalarıma teşekkür ediyorum. Onların hakkını ödeyemem. Trabzonspor'un büyüklüğü tartışılmaz. Çok heyecanlıydım. Elimdeng eleni yapmaya çalıştım. İnşallah devamı gelecek” dedi.

Semih ise, “Sadi hocamız bizim için çok önemli. Bugün de bunu gösterdi. Bize bu şansı onuru gururu yaşattı. Ona ne kadar teşekkür etsek az. Buralarda kendimizi gösterme fırsatı bulduk. Yapacağımız iki şey var. Birincisi şükretmek, ikincisi çok çalışmak. Oyuna girerken heyecan oldu. Kısa sürede atlattığım için mutluyum. Daha iyi olacak inşallah. Devamı gelecek” diye konuştu.

Melih de şu şekilde konuştu: “Sadi hocama teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun. Alt yapıda ki kardeşlerime inşallah bu duyguyu yaşatır Allah. Trabzonspor'un büyük takım olduğunu anladım. Sahaya girmeden ayaklarım titriyordu. Sahaya girince rahatladım. Çok mutluyum. Uzun süre Trabzonspor forması giymek istiyorum. Hocalarım nasıl bir şey söyler bilmiyorum. Çok büyük kulüp burası. İnşallah Allah, bu formayı uzun süre giymeyi nasip eder.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap