SON DAKİKA



Haber > Spor > Castıllo bekleniyor

Castıllo bekleniyor

06 Temmuz 2016 Çarşamba - 10:30




Dalllas kulübü ile pazarlıklarını sürdüren Trabzonspor transferi bitirme aşamasına geldi. Oyuncu zaten Karadeniz ekibine gelmeye dünden razı





Trabzonspor, Castillo transferini bitirmek için yoğun çaba harcıyor. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın ısrarla kadrosunda görmek istediği yetenekli oyuncu için kesenin ağzını iyice açan Karadeniz ekibi, Dallas kulübü ile sıkı bir pazarlığa tutuştu. En son Amerika kulübüne 1.7 milyon Euro bonservis bedeli teklif eden Karadeniz ekibinden, bu miktarı peşin isteyen Dallas kurmaylarıyla yapılan pazarlıkların son aşamaya geldiği öğrenildi. Dallas kulübüne bonservis bedelini 4 taksitle ödemeyi teklif eden Trabzonspor’a ilk olarak olumsuz cevap verilirken, Amerikan ekibinin yumuşadığı öğrenildi. Dallas’ın daha sonra Karadeniz ekibinin 2 taksitle bu parayı ödeme isteğini iletti. Castillo’yu kadrosuna katmayı kafasına koyan yönetimin bu teklifi kabul etmeye yakın olduğu belirtildi. Yetenekli futbolcunun da Trabzonspor’a gelmeye dünden razı olduğu biliniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap