SON DAKİKA



Haber > Spor > Çekirge üç kere sıçramaz!

Çekirge üç kere sıçramaz!

27 Mayıs 2015 Çarşamba - 02:44




Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü Hikmet Karaman, zor bir sezon geçirdiklerini belirtti.





Sezonun bitimine 2 hafta kala kümede kalmayı garantileyen Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü Hikmet Karaman, zor bir sezon geçirdiklerini ve tek hedefleri olan ligde kalmayı; yönetim, teknik heyet, futbolcular ve şehirle oluşturdukları iyi sinerji sayesinde başardıklarını belirterek, “Şimdi önümüzdeki yılın değerlendirmelerini sağlıklı yapmak zorundayız. Eksikliklerimiz belli. Başkanımızla istişare yaptıktan sonra düğmeye basacağız" dedi.

Gelecek yıl bütçenin dışına çıkmadan iyi bir takım kurmayı hedeflediklerini ifade eden Karaman, "Doğru dürüst transfer yapamazsak, bu kadro yine küme düşmemeye oynar. Örnek kulüp olmuşuz, Avrupa lisansı almışız. Tesisleşme yolunda önemli adımlar atmışız. İki yıldır sportif başarımız yok. Bu yıl üçüncü yılımız olacak. Çekirge öyle 3 kere sıçramaz. Geçmişten ders alıp, kadro yapılaşmasını adam gibi kurarak ligde ses getiren bir takım olacağız" dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap