SON DAKİKA



Haber > Spor > Celil Hekimoğlu sahaya iniyor

Celil Hekimoğlu sahaya iniyor

01 Kasım 2015 Pazar - 11:13




Bordo-Mavililer'de gelecek ay yapılacak başkanlık seçimlerine adaylığını koyan Celil Hekimoğlu, bu hafta basın karşısına geçecek. Hekimoğlu, projeleri





Trabzonspor’da aralık ayında yapılacak başkanlık seçimlerine mevcut Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’yla beraber yarışacak Celil Hekimoğlu, ulusal medya için bu hafta kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyecek. Bordo- Mavililer’in başkanlık makamına neden talip olduğunu maddeleriyle açıklayacak olan Hekimoğlu’nun kulübün kötüye giden ekonomisini nasıl düzelteceği konusunda da bilgilendirmede bulunacağı bildirildi. Ek olarak Trabzonspor için hazırladığı projelerini de ilk kez Türkiye’ye duyuracak olan Celil Hekimoğlu’nun basın toplantısıyla beraber Bordo-Mavili camiadan oy isteyeceği açıklandı.

Çakıroğlu da destekleyecek

Trabzonspor’da başkanlık seçimleri öncesinde aday olmayı planlayan ancak son anda Celil Hekimoğlu’yla birleşen Sabahattin Çakıroğlu da düzenlenecek toplantıda yer alacak. Etkinlikte, Çakıroğlu’nun kendi projelerini anlatacağı ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap