SON DAKİKA



Haber > Spor > Çuvalla para

Çuvalla para

01 Haziran 2015 Pazartesi - 10:48








Ne sportif direktörmüş be! Yılda tamı tamına 800 bin dolar ücret alacakmış. Bu nasıl bir paradır? Nasıl verilecek? Hak ediyor mu? Bir sürü soru var bu konuyla ilgili. Hayırdır, Süleyman Hurma Trabzonspor'u uçuruma uçurmaya mı geldi? Var mı böyle bir parayı sportif direktörüne veren? Sonra gece gündüz 'para yok' diye ağlanacak ama bir çırpıda sportif direktöre çuvalla para verilecek, ne garip değil mi?

İLK DERMAN MI, SON DERMAN MI?

İsmi bizde saklı... Yazmayacaktık ama Süleyman Hurma olayı vuku bulunca yazmak zorunda kaldık. Altı aydır futbolcuların cebine bir kuruş para girmiyormuş. Birbirlerinden borç para alma durumuna gelmişler. Kimde varsa o diğerine veriyormuş. Böyle olmasına rağmen kimseciğin gıkı çıkmıyormuş. Evet beyler, Suat Özyazıcı'nın bir lafı vardı: "İlk derman aç dururken, paralar son dermana veriliyor." Şimdiki durum da o. Futbolcu aç dururken paracıklar Hurma'ya gitti.

SAMİMİYMİŞ!

Neymiş efendim, Süleyman Hurma Kayseri deplasmanında yönetim kuruluna samimi davranmış, onları iyi karşılamış! Mış mış da mış mış... O nedenle tercih edilmiş. Bir de samimi bulunmuş. Allah aşkına bu işler bu kadar kolay mı? Her samimi davranana, iyi karşılayana görev mi verilecek? Hem de böylesine dudak uçuklatan rakamlarla...


OKUYUNUZ!

Eski asbaşkanlardan Hayrettin Hacısalihoğlu yazdı. Merak edilenleri sormak istedi, lütfen okuyunuz! Seçim arifesinde, eski futbolcularla bir maç yapıldı. Çok tepki çekince, Bir bilgilendirme, açıklama, mazeret uydurma yarışıdır başladı. Madem samimiydiniz, bu bilgilendirmeleri maç öncesinde neden yapmadınız? Madem doğru bir iş yaptığınıza inanıyorsunuz, bu açıklamalara ne gerek var? Sayın Başbakan'a mı güvenemediniz? Yoksa bu millete mi? Geçiniz bunları, bu millet uyandı artık. Herkes herkesi iyi tanıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap