SON DAKİKA



Haber > Spor > Denizci'den 3 puan şifresi!

Denizci'den 3 puan şifresi!

01 Nisan 2017 Cumartesi - 11:51




Trabzonspor’un efsane oyuncusu Ali Kemal Denizci, Çaykur Rizespor maçında taktikten ziyade oyuncuların o günkü psikolojilerinin sonuca tesir edeceği g





TAKTİK HİKAYE...

Trabzonspor’un efsane futbolcusu Ali Kemal Denizci, Bordo-Mavililerin pazar günü deplasmanda oynayacağı maç öncesi değerlendirmelerde bulundu. Karadeniz ekibinin yakaladığı çıkışla camia olarak iyi bir hava yakalandığını kaydeden Denizci, bu tür maçlarda taktikten ziyade psikolojik olarak hazırlanmanın daha verimli olduğuna işaret etti.

RAKİBİN DURUMU

Denizci, şunları söyledi: “Trabzonspor, maçı kazanmak için çok iyi bir psikolojik savaş vermeli. Çünkü rakibin durumu çok kötü. Rizespor’un son şansı ve taraftarı önünde baskılı oynamak zorunda. Trabzonspor teknik heyeti ve futbolcularının oyundan ziyade oradaki ortamı iyi süzmeleri gerekiyor. Eğer süzemezlerse bahsettiğimiz baskı altında ezilirler, sonucu da kötü olur.”

BERABERLİK YARAMAZ


Bordo-Mavili takımın efsane ismi, Trabzonspor’un kaybetse bile belli bir şekilde yine yoluna devam edeceğini belirterek, Rizespor’un son şansı olduğunu vurgulayıp, beraberliğin iki tarafa da yaramayacağını ifade etti. Trabzonspor’un eksiklerine rağmen kimliğini bulduğunu belirten Denizci, “Bir iki eksik çok büyük tesir etmeyecektir” diye konuştu.

KWEUKE'YE ÖNLEM

Çaykur Rizespor’un en tehlikeli isminin Kweuke olduğunu kaydeden Ali Kemal Denizci, “Ersun hoca bu oyuncuya mutlaka önlem alacaktır. Çok güçlü bir oyuncu. Trabzonspor’a karşı da şansı tutuyor. İlk yarıda bunu gördük. Durica’nın iyileşmesi bu konuda iyi oldu. Slovak futbolcuyu bire bir Kweuke ile birlikte oynatırsa sıkıntı olmaz” şeklinde ifadeler kullandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap