SON DAKİKA



Haber > Spor > Diriliş Trabzonspor

Diriliş Trabzonspor

13 Şubat 2017 Pazartesi - 08:26








2016’da vizyona girdi, ilk 16 haftalık bölümde reyting elde edemedi, 2017’de kadroya yeni isimler kattı, şimdi ise reytingleri alt üst etti. Dizinin adı: Diriliş Trabzonspor 2016’da vizyona girdi, ilk 16 haftalık bölümde reyting elde edemedi, 2017’de kadroya yeni isimler kattı, şimdi ise reytingleri alt üst etti. Dizinin adı: Diriliş Trabzonspor

Üst üste 4 maç kazanan Trabzonspor’da futbolcuların keyfine diyecek yok.

ZAFER SARHOŞU

Bordo-Mavili takımın futbolcuları Osmanlıspor galibiyetini doyasıya kutladı. Sosyal medyadan fotoğraflar paylaşıp duygularını yazan futbolcular adeta zafer sarhoşu. N’Doye ve Onazi maç sonrası soyunma odasında çay içerken paylaştıkları fotoğrafın altına “Zafer sonrası çay içeriz. Şimdi keyif zamanı” yazdılar.

DEVAMI GELECEK


Osmanlıspor galibiyetinin baş mimarı Olcay Şahan ise “Çok şükür, hep birlikte daha güzel günlere” mesajını paylaşırken Uğur, “Güzel bir seri, 5 yıl aradan sonra 4’te 4... Devamı gelecek Allah'ın izniyle” diye yazdı. Yusuf Yazıcı, “İnanmak başarmanın yarısıdır” derken Durica “Adım adım ilerliyoruz” paylaşımını yaptı.

FARKI KAPATIYOR

Spor Toto Süper Lig’e 2017’de Trabzonspor damgasını vuruyor. Sezona oldukça kötü başlayan ve ilk yarıda yokları oynayan BordoMavililer, ikinci yarıda bambaşka bir kimliğe büründü. Futboluyla keyif veren Fırtına, adeta yeniden dirildi. Teknik Direktör Ersun Yanal komutasındaki Trabzonspor’un savaşçıları rakiplerini ezip geçiyor, aldıkları galibiyetlerle de üst sıralara ‘geliyoruz’ mesajı veriyor. Bursaspor maçıyla başlayan, Kasımpaşa ve Gaziantepspor ile devam eden galibiyet serisine Bordo-Mavililer, son olarak Osmanlıspor’u da ekledi.

YENİLERİN KATKISI

İlk yarıda 16 haftada sadece 18 puan toplayabilen ancak ikinci yarıdaki takviyelerle 4 maçta 12 puan toplayıp 30 puana yükselen Trabzonspor, rakiplerinin de korkulu rüyası oldu. Elde edilen başarıda ise şüphesiz yeni transferlerin katkısı büyük oldu: Özgüven arttı, bu durum tüm oyuncuların performansına da yansıdı. Takımdaşlık ruhu tavan yaptı, sahada savaşan ve özlenen Trabzonspor izlenmeye başlandı. Karadeniz ekibi 4. sıradaki Fenerbahçe ile aradaki puan farkını 6’ya indirirken, gözünü gelecek haftaki Alanya maçına çevirdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap