SON DAKİKA



Haber > Spor > Doğru adresteyim

Doğru adresteyim

08 Ağustos 2016 Pazartesi - 12:38




Yeni bir maceraya atılmakla çok doğru bir karar verdiğini söyleyen Luis İbanez, “Bu ortamı gördükten sonra doğru yerde olduğumu daha iyi anladım” dedi





Trabzonspor’un, günlerdir yolunu gözlediği ve sonunda kavuştuğu Luis İbanez, doğru adreste olduğunu açıkladı. Bordo-Mavili ekibin kendisine teklif getirdiği anda bazı tereddütlerinin bulunduğunu ifade eden yetenekli oyuncu, “Her oyuncu için bu doğal bir şey. Çünkü hiç bilmediğiniz yeni bir maceraya sürükleniyorsunuz. Dolayısıyla insanların aklında bazı soru işaretleri oluşabiliyor. Bu süreçte Trabzonspor yönetiminin sıcak yaklaşımı ve kamptaki ortamla birlikte, buraya gelmekle çok doğru bir karar verdiğimi söyleyebilirim. Doğru adreste olduğumu şimdi daha iyi anlıyorum” dedi. Kulübün hedeflerinin kendisini heyecanlandırdığını, buraya gelmekte bunun rolünün çok büyük olduğunu vurgulayan yetenekli oyuncu, “Açık söylemek gerekirse, bana direkt ulaşan yöneticiler hedefler doğrultusunda kulağa hoş gelen şeyler söyledi. Bu heyecanın içerisinde olmam gerektiğini düşündüğüm için buradayım ve mutluyum” dedi. Trabzonspor taraftarlarına da mesaj gönderen İbanez, “Beni ne kadar tanıyorlar bilmiyorum ama şunun garantisini onlara verebilirim, adımı ezberletecek bir performans sergileyeceğim” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap