SON DAKİKA



Haber > Spor > Düzyurt isyanlarda

Düzyurt isyanlarda

08 Nisan 2016 Cuma - 10:36




Olaylı Arsinspor maçına ilişkin Düzyurtspor yönetiminden yapılan açıklamada, “Trabzon ve Türk futbolu adına dün sahamızda yaşadığımız bu olayları şidd





Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Düzyurtspor, olaylı biten Arsinspor maçının ardından bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada, “Sahamızda şehrimizin güzide takımlarından Arsinspor ile yaptığımız karşılaşma sonrasında kesinlikle tasvip etmediğimiz, spor ahlakına ve Trabzonluluk duruşuna yakışmayan olaylar yaşanmıştır. Bu istenmeyen olaylar bizi son derece üzmüştür. Kurulduğumuz günden itibaren sürekli futbolu ve fair-play’i ön planda tuttuk ve hiçbir zaman bu tarz olayların içinde olmadık, bundan sonra da Düzyurtspor’un adının sadece futbolla anılması için elimizden geleni yapacağız Maçın başından sonuna kadar sahada iki takım arasında centilmence geçen bir maç oldu. Maçın bitiş düdüğünün ardından oyuncularımız soyunma odasına yöneldikleri sırada rakip takım oyuncularının sözlü sataşma ve hakaretlerine tribünlerdeki Arsinspor taraftarları da katılmış; bu sırada ismini sonradan öğrendiğimiz Arsinspor kaleci antrenörü Tacettin Verep, kulübümüzün kaleci antrenörüne fiili saldırısı sonucunda olayların fitili ateşlenmiş, bu sırada olayları yatıştırmak isteyen yardımcı antrenörümüze rakip oyuncuların fiili darp ve saldırıları devam etmiştir. Bu esnada tribünden onlarca rakip takım taraftarı oyuncularımıza yapılan saldırılara katılmışlardır. Bu istenmeyen olaylar sağduyumuz neticesinde yatıştırılmış; ancak soyunma odasına girdiğimizde rakip takım taraftarlarının stat dışında beklemeleri ve çıkış yapan futbolcularımıza yeniden saldırmaları neticesinde olaylar istenmeyen seviyelere ulaşmıştır. Kendi evimizde, kendi tribünümüzde ağırladığımız Arsinspor taraftarlarının ağır küfür ve tacizlerini yaşamak bizleri derinden yaralamıştır. Bu yapılanları tüm Arsinspor camiasına mal etmek mümkün değildir. Arsinspor’un da bu olaylara karışanlara gerekli cezayı vereceklerine olan inancımız tamdır. Trabzon ve Türk futbolu adına dün sahamızda yaşadığımız bu olayları üzüntüyle karşılıyor ve şiddetle kınıyoruz” denildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap