SON DAKİKA



Haber > Spor > Edin Visca’yı kaçırmayalım

Edin Visca’yı kaçırmayalım

11 Mayıs 2016 Çarşamba - 08:34




Trabzonspor yönetimi Başakşehirspor kurmaylarını yakın markaja alarak, transferi bitirmek için tüm imkanlarını seferber etti.





Fenerbahçe maçında attığı iki golle Türkiye gündemine oturan ve Trabzonspor’un transfer listesinin ilk sırasında yer alan Edin Visca için yönetim yeniden harekete geçti. Boşnak futbolcu için daha önce Başakşehirspor kurmaylarıyla dirsek temasında bulunan Bordo-Mavililer, bu transferi mutlu sonla bitirmek için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Başakşehir yönetimini yakın markaja alan Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta bu transferle bizzat ilgileniyor. Başkan Usta’nın Başakşehirspor Başkanı Göksel Gümüşdağ ile yakın bir zamanda bir araya gelerek, Edin Visca’yı resmen isteyeceği öğrenildi. 2018 yılına kadar Başakşehirspor ile sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki oyuncu için Başkan Usta’nın Gümüşdağ’a, Erkan Zengin takası ile birlikte 1 milyon Euro teklifinde bulunacağı ileri sürüldü. Edin Visca’nın da Trabzonspor’a Gelmek istemesi, bu transferde Bordo-Mavililer’in elini güçlendiriyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap