SON DAKİKA



Haber > Spor > Erzurumspor ağır yara aldı

Erzurumspor ağır yara aldı

20 Mayıs 2019 Pazartesi - 20:12




Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, Erzurumspor'a konuk oldu.





Ateş hattında bulunan , ligde kalma yolunda evinde Fenerbahçe’yle karşılaşan Erzurumspor maçı  1-0 kaybederek küme kalma mücadelesinde ağır yara aldı.
90' karşılaşmayı 1-0 Fenerbahçe kazandı.
60.dk: Erzurum'da tribünler karıştı. Harun Tekin'in koruduğu kalenin arkasından sahaya atılan yabancı maddeler var. Oyun duraklıyor.

59.dk: GOL! Moses çok sakin bir vuruş yaptı. Kaleci Sehic sağına giden topta hareket edemedi: 0-1

İlk yarı bitti

45.dk: Bu arada ilk yarının sonuna en az 2 dakika ilave edildi.

20.dk: Fenerbahçe atağa çıkmak isterken Emrah'la girdiği ikili mücadelede yerde kalmıştı. Hakem faul düdüğünü çalmayınca Fenerbahçelilerin bir itirazı oldu. 4. hakem de kenarda Ersun Yanal'ı yatıştırmaya çalıştı.8.dk: Fenerbahçe ayağa paslarla rakip kaleye gitmeye çalışırken Erzurumspor ise orta sahada kaptığı toplarla hızlı ataklar geliştirmenin peşinde...


7.dk: Sağ kanatta topla buluşan Tolga Ünlü ceza alanına girmeden şutunu çekti, top savunmada Serdar Aziz'den döndü.

6.dk: Maç yüksek bir tempoda başladı. İlk dakikalarda iki takım da hücum ağırlıklı bir oyun anlayışı benimseyeceklerinin sinyallerini veriyor.

5.dk: Etkili paslaşmaların ardından Zajc'ın defans arkasına gönderdiği uzun topa Jailson hareketlendi ancak Sehic çıktı ve tehlikeyi önledi.

3.dk: Erzurum'da tribünler tıklım tıklım dolu. Maç öncesi müthiş bir atmosfer yaratan ev sahibi ekip taraftarları ilk düdükten bu yana da takımlarını coşkuyla destekliyor.

2.dk: ETKİLİ VURUŞ! Emrah Başsan'ın serbest vuruştan sert bir şekilde ortaladığı top doğrudan kaleye yöneldi. Hiçbir oyuncunun dokunamadığı meşin yuvarlak direğin yanından auta çıktı.


Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşıyor. Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda oynanan karşılaşmayı hakem Suat Arslanboğa yönetiyor.

Fenerbahçe, ligde oynadığı son 2 karşılaşmada Kasımpaşa ve Akhisarspor'a karşı aldığı galibiyetlerle rahatladı. Ersun Yanal yönetimindeki sarı-lacivertliler, haftaya 40 puanla 10. sırada girdi.

BB ERZURUMSPOR: 0 - 0 :FENERBAHÇE

STAT: Kazım Karabekir
HAKEM: Suat Arslanboğa

BB ERZURUMSPOR: Sehic, Leo, Lokman, Taylan, Tolga, Emrah, İbrahim, Hakan, Sunu, Eduok, Pierre
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu


FENERBAHÇE: Harun, Isla, Skrtel, Serdar, Hasan Ali, Jailson, Tolgay, Dirar, Zajc, Valbuena, Soldado
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap