SON DAKİKA



Haber > Spor > Farkı koruyacağız!

Farkı koruyacağız!

03 Mayıs 2015 Pazar - 17:45




Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, 4 puanlık avantajları olduğunu ve bunu sezon sonuna kadar koruyacaklarını söyledi.





Karabükspor’a mağlup olarak kendini ateşe atan Çaykur Rizespor’da Teknik Direktörü Hikmet Karaman, oyunun belirli bölümlerinde rakibin topa sahip olma yüzdesinin daha yüksek olduğuna belirterek, "Fakat girdiğimiz iki net pozisyonumuz var. Değerlendirebilsek ilk devre farklı olabilirdi. İkinci yarı golü yedik. Golü yedikten sonra penaltı, Obraniak bizim önemli oyuncumuz. Bundan önceki maçlarda müthiş oyunlar sergiledi ama böyle maçlarda, kritik maçlarda 1-1'i yakalamak çok önemli. Penaltıda da rakip takımın bütün oyuncuları yerdeydi. Penaltıyı kaçırmamız onları motive etti, daha çok diriltti. Nihayetinde de maçı kaybettik. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Ama 4 puan da öndeyiz. Bu puan farkını da koruyacağız, bundan kimse şüphe duymasın” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap