SON DAKİKA



Haber > Spor > Fatih Terim, Fenerbahçe maçı sonrası isyanlarda!

Fatih Terim, Fenerbahçe maçı sonrası isyanlarda!

15 Nisan 2019 Pazartesi - 10:28




Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe ile 1-1 berabere biten maçın ardından açıklamalarda bulundu. Maçın hakemine yüklenen Fatih Terim, VAR’a gidilmemesini eleştirdi. Ancak aynı Fatih Terim, Trabzonspor maçında sonra “Hakemlerde insand





Fenerbahçe'nin daha eksik kalması gerektiğini ifade eden Terim, "Kazanmamız gereken bir maç. İlk yarı 11'e 11 neredeyse pozisyon vermedik, 2. yarı 10 kişiyken, oyunun hakimiyken, daha çok pozisyon üretmeliydik ama buna rağmen, Fenerbahçe daha da eksik kalabilirdi ama olmadı. Çok rahat kazanacağımız maçı berabere bitirdik, çok üzgünüm" dedi.  

Hakem Ali Palabıyık ve VAR Bülent Yıldırım'ı da sert bir dille eleştiren Fatih Terim, "Kardeşim faulü vereceksin, VAR'a gideceksin, VAR Bülent Yıldırım, sen çağıracaksın, bir önceki pozisyonda kart diye uyaracaksın. O zaman bu işi niye yapıyorsun kardeşim? Korkaksanız yapmayın!  Yok gelenek bozulmamış, yine yenilmemiş falan, ben onları umursayan biri değilim. Galatasaray'ın burada unutulmaz hatıraları var, ben onları önemseyen biriyim." şeklinde konuştu.  

Galatasaray'ın sessiz kaldığını belirten Terim, "Konuştuğum zaman ceza yiyorum, onlara da o fırsatı vermek istemiyorum çünkü istedikleri o zaten. Maç öncesi, maçın içinde... Bu sene enteresan şeyler oluyor.  Şimdi herhangi bir şey söylesem bir de ceza yiyorum! Herkes maçtan sonra bir şey söylüyor ama olan Galatasaray'a oluyor. Galatasaray susuyor. Ben de konuşunca ceza yiyorum. Onlara o fırsatı vermek istemiyorum çünkü 6 maç kaldı" ifadelerini kullandı.




Fatih Terim’in bu açıklamaları ise bir hayli garip karşılandı. Trabzonspor’u ligin ikinci yarısında ki maçta hakem Ümit Öztürk’ün skandal yönetimiyle yenen Fatih Terim, o dönem "Hakemler de insandır, hata yapabilirler yani. Öyle bakmak lazım olaya. Ben 10 maç ceza yerken Schalke'ye de başarılar faksı gönderseler derken 3 yedim, diğerinden 7 maç yedim, 10 maç. Onlar da insandır, hata yapabilirler.” demişti. 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap