SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe'nin Vinicius Souza teklifi reddedildi

Fenerbahçe'nin Vinicius Souza teklifi reddedildi

25 Haziran 2022 Cumartesi - 15:24




Süper Lig'de bu sezon 4-5 takviye yaparak yoluna devam etmek isteyen ve şampiyonluk hedefini bu sezon Jorge Jesus'la taçlandırmak için kolları sıvayan Fenerbahçe'de gözler tamamen transfere çevrilmiş durumda.





Takımın başına dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'u getiren Fenerbahçe 'de gözler tamamen transfere çevrilmiş durumda. Hem Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak hem de bu sezon şampiyon olmak isteyen Sarı Lacivertli ekip işi sıkı tutuyor. Jorge Jesus'un alternatifli transfer listesi için yoğun çaba harcayan yönetim, özellikle listenin ilk sıralarında isimler için baskısını arttırmış durumda. 

Ancak Fenerbahçe'ye bu kez kötü haber geldi. Lincoln Henrique ve Bruma transferlerinin ardından ön libero için arayışlarını hızlandıran Sarı Lacivertli ekip, Belçika ekibi Lommel'de forma giyen Vinicius Souza'yı gündemine aldı. 

Teklifi reddedildi

Sky Sports muhabiri Anthony Joseph'in haberine göre, adı birçok takımla anılan 23 yaşındaki oyuncu için Fenerbahçe'nin 4.3 milyon sterlin teklif ettiği aktarıldı. Belçika ekibi Lommel'in Vinicius Souza için 8 milyon sterlin talep ettiği belirtilirken Celtic, Ajax, PSV, Bologna ve Club Brugge'un oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği kaydedildi.

Geçtiğimiz sezonu bir diğer Belçika ekibi Mechelen'de geçiren Vinicius Souza, 2 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap