SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına Napoli aşkına esecek!

Fırtına Napoli aşkına esecek!

15 Şubat 2015 Pazar - 07:42




Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden Trabzonspor, ligde bu akşam İstanbul Başakşehir'i konuk edecek.





Bordo-mavililer kazanıp hem kupa şokunu atlatmayı hem de UEFA Avrupa Ligi'nde önümüzdeki perşembe günü Napoli ile oynayacağı 2. tur ilk maçı öncesi moral bulmayı hedefliyor.

FORVETTE YATABARE
Karşılaşma gelecek sezon Avrupa kupalarına katılma açısından da önemli. 30 puanla 6. sırada yer alan Trabzonspor kazanırsa, 32 puandaki 5. Başakşehir'in üstüne çıkacak. Ligin ikinci yarısında 3 maç yapan Fırtına, sahasında Medicana Sivasspor'u 3-1, SAİ Kayseri Erciyes'i 2-1 yenerken, Fenerbahçe ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak, 7 puan topladı. Ersun Yanal, eksikler nedeniyle kadroda revizyona gidecek. Cezalı Cardozo'nun yokluğunda forvette Yatabare yer alacak. Yanal, tek hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.

EN AZ GOL YİYEN TAKIM
Trabzonspor'un rakibi Başakşehir, geride kalan 19 haftada Süper Lig'in en az gol yiyen takımı. Abdullah Avcı'nın öğrencileri 19 maçın 12'sinde kalesini kapatırken, filelerinde sadece 12 gol gördü. İstanbul ekibinin 8 golle en golcü oyuncusu olan Semih Şentürk sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap