SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına’nın Kopenhag planı

Fırtına’nın Kopenhag planı

21 Haziran 2016 Salı - 15:11




Trabzonspor yönetiminin sürpriz bir takas üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bordo-Mavililer’in, N’doye’ye karşı Kopenhag’dan Augustinsson veya Johansso





Bir yandan mevcut kadrodaki futbolculardan kurtulmaya çalışan, bir yandan da dış transferde nokta atışı yapmak isteyen Trabzonspor’da son olarak sürpriz bir takas formülü gündeme geldi. Kopenhag’ın Senegalli forvet Dame N’doye için teklifte bulunması üzerine Bordo-Mavililer’in karşı teklifte bulunarak, İsveçli stoperler Erik Johansson veya Ludwig Augustinsson’u istediği ortaya çıktı. Trabzonspor yönetiminin İsveç Milli Takımı’yla Euro 2016’da boy gösteren 27 yaşındaki Johansson ile 22 yaşındaki Augustinsson’u uzun süredir takip ettirdiği belirtildi. N’doye’nin gol krallığı yaşadığı Kopenhag’a yeniden dönmek için can attığı kaydedilirken, Danimarka ekibinin bu takas teklifi için düşündüğü öğrenildi. Trabzonspor, bu takası gerçekleştirmesi halinde büyük bir iş görecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap