A+ A-
Yorum
10

Atletico Madrid’de Alexander Sörloth dönemi bitti

Yayın Tarihi: 28.08.2024 - 08:46
Atletico Madrid’in yeni transferi Alexander Sörloth cephesinde yaşananlar şok etkisi yarattı. İşte krizin detayları ve merak edilenler…

Bir dönem ülkemizde Trabzonspor forması da giyen Alexander Sörloth, bu yaz transfer döneminde 38 milyon euro karşılığında Altetico Madrid'e transfer olmuştu.

Yaz transfer döneminde İspanyol devi Atletico Madrid'e katılan Alexander SörlothLaLiga'nın ilk haftasında oynanan maçta takımına beraberliği getiren golü atmıştı ancak ikinci yarıda oyundan alınmıştı. İspanyol basınından Sörloth ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Herkesi şaşırtan iddianın detaylarına göre, Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego SimeoneSörloth'u beğenmedi.

İspanyol devinin transferi için 38 milyon euro ödediği Sörloth için tecrübeli teknik adam, takımı 10 kişini bıraktığını ve oyuna katılımının çok düşük seviyelerde olduğunu düşünüyor.

Bu doğrultuda Girona maçında Sörloth süre alamayabilir. Sörloth skor yeteneğini gösterse de Simeone kolektif oyunda daha katılımcı bir forvet oyuncusuna yöneliyor gibi görünüyor ve bu isimin Julian Alvarez olduğu belirtiliyor.

Sörloth'un performansından memnun olmayan Simeone, hücumda başlangıç ​​olarak Julian AlvarezAntoine Griezmann ve Samuel Lino ile antrenmanlara başladı.

İlk 11'deki bu değişiklik, maliyetli transferinin ardından yüksek beklentilerle gelen Sörloth için bir darbe olabilir.

Bununla birlikte, yaratmaktan çok bitiriciliğe odaklanan oyun tarzı , Simeone'nin taleplerine uyum sağlamayı başaramazsa onu yedek kulübesine düşürebilir.

Etiketler