A+ A-
Yorum
10

Denis Draguş'un yerine transfer şart!

Yayın Tarihi: 26.09.2024 - 10:16 | Güncelleme Tarihi: 26.09.2024 - 07:47
Trabzonspor'un büyük umutlarla Standard Liege'den bonservisini aldığı Denis Draguş, şu ana kadar performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Bordo-Mavili taraftarlar, gol yollarındaki sıkıntının onunla çözülemeyeceğini düşünüyor.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Geçtiğimiz sezonu Gaziantep'te kiralık olarak geçiren Rumen forvet Denis Draguş'un bonservisini Trabzonspor almıştı. Bordo Mavililer, Standard Liege Kulübü'ne 1.7 milyon euro ödedi. Ancak 25 yaşındaki skorer oyuncunun şu ana kadar gösterdiği performans tam bir hayal kırıklığı...

HİÇBİR İŞE YARAMADI

1.85 boyundaki futbolcu şu ana kadar 5 Süper Lig, 4 Avrupa Ligi elemesi ve 2 Konferans Ligi elemesi maçına çıktı. Toplam 11 resmi mücadelede sadece 1 kez ağları sarstı.

Bu gol de hiçbir işe yaramadığı Avrupa Ligi elemelerinde geldi. Taraftarlar, devre arasında onun yerine takviye istiyor. Çünkü futbolcuya güvenmiyorlar.

ŞENOL GÜNEŞ ÖZEL OLARAK GÖRÜŞECEK

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Denis Draguş'la özel olarak bir görüşme yapacak. Kendisini toparlamasını isteyecek. Ocak ayına kadar şansı olduğunu anlatacak. Aksi takdirde planlarında olmasının mümkün olmadığını söyleyecek.

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün