A+ A-
Yorum
10

Günahı Abdullah Avcı'nın boynuna!

Yayın Tarihi: 26.09.2024 - 10:11
Trabzonspor’da kondisyon yerlerde sürünüyor. Takımın fizik olarak yetersizliği Abdullah Avcı'ya olan tepkilerin ana nedeni. Şenol Güneş her maç sonrası buna vurgu yaparken, Avcı'nın kendi döneminde verdiği izinler akıllara geliyor.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor'un formsuzluğu ile ilgili en önemli detay Macaristan’da seçilen kamp yeri oldu. Bordo-mavililerin kamp yaptığı dönemde Türkiye'nin pek çok yerinde serin ve idman yapabileceği ortam varken takım Avcı'nın isteğiyle Szeged'e götürüldü. Bordo-mavili yönetim Szeged kampıyla ilgili kulübün profesyonellerinden bir rapor istedi. Raporda Macaristan'da yapılan kamp yerini seçenin de, onaylayanın da Abdullah Avcı ve ekibinin olduğu belirtildi. Hatta raporda o dönemde Szeged'deki hava sıcaklığının yıl yıl ortalamasının sunulduğu, buna rağmen karar alındığı da dikkat çekildi.

ŞENOL GÜNEŞ FARKI KAPATACAK

Gelen bilgilere göre Şenol Güneş milli arada takımına kondisyon yüklemek için Antalya'da kısa süreli bir kamp programlıyor. Güneş, oyuncularının kondisyon açığını bu kampta mümkün olduğunca kapatmayı planlıyor.

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün