A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor devre arasında transfer yapacak mı? Şenol Güneş açıkladı!

Yayın Tarihi: 26.09.2024 - 15:45
Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde açıklamalarda bulundu.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor'da Konyaspor maçı öncesi Şenol Güneş açıklamalarda bulundu;

Bireysel ve takım olarak iyi olmalıyız. Organizasyonu ben yapacağım ama katılım sağlayacak oyuncularımız. Birbirimizi belki üzeceğimiz anlar da olacak ama düzeleceğiz. Takımın oyun ve uyum sorunu var. Bazı oyuncular tecrübeli ama beklediğimizin altında. Belki algılamada sorun var.

 

 

TRANSFER YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

Gözüm görmüyorsa, doktora giderim tedavi ettiririm. Ya da kör olurum! Bütün oyuncular bizim parçalarımız. Hepsini tedavi edeceğiz.

Başkan her gün arıyor. Üzülüyor, morali bozuluyor. Çok şey yapmaya çalışıyor. Şu anda yapacak bir şey yok. Transfer bazen çözümdür ama fazlalık transferler de sorun olur. Burada da eleştiriler olacak. Oyuncu alalım ya da almayalım, bizim oyunumuz iyi olacak. Alacaksanız devre arasında. Alırsak iyi olur, bu bunun yerini kapatır diyip 1 mi olur, 2 mi olur, 3 mu olur, 4 mü olur…Bize uyabilecek, tecrübeli, yetenekli, marka değerli, futbolcu felsefesi ile oyuncu almayı düşünüyoruz.Devre arasında transfer yapmayı düşünüyoruz.

Trabzonspor'u kendi haline bıraksanız bile bu sonuçları almaması gerekiyordu. Şartlar ne olursa olsun kendi oyunumuzu oynayacağız. Hakemi mazeret etmeyeceğiz. Rakiplerle de boğuşmayacağız. İşe önce kendimizden başlayacağız. Bu takımı başarıya ulaştırmaktan başka çaremiz yok. Bunu yapacağım! Ne olursa olsun değişecek! Çok sıkıntı çekeceğim ama bunu ben üstleneceğim.