SON DAKİKA



Haber > Spor > Gergin maç kötü skor!

Gergin maç kötü skor!

03 Ekim 2015 Cumartesi - 11:04








İki devreli bir maç oldu. İlk yarısı hiç olmayan bir maçtı ve her iki takım da zevksizdi. İkinci yarıda daha hızlı bir maç izledik. 51. dakikada penaltı atışı ile rakip öne geçerek biraz daha rahat bir oyun sergiledi.

59. dakikada uzun zamandır oynamayan Medjani takımına beraberliği getirdi. Sahanın zemini kötüydü. Her iki takım da bu sebeple birlikte sert mücadele gösterdi.

Kazanmak adına iyi oynayan ama sonuca gidemeyen bir Trabzonspor vardı dün akşam Avni Aker’de. Yediğimiz ikinci golde ofsaytı bozan isim Mustafa idi.

Mustafa Yumlu’nun acemiliği ile kalemizde golü gördük ve rakip tekrar öne geçti. Onur’un yokluğunda kaleyi devralan Esteban şanssız iki gol gördü kalesinde.

Trabzonspor üç maçta dokuz puan kaybetti ama yarıştan yine de kopmadı. Trabzonspor taraftarı ikinci yarıda oynanan oyundan memnun kalmıştır. Aklıma gelen soru: Bu takım ilk yarı neredeydi?


Şota oyuna Cardozo’yu alarak hücum üstünlüğünü sağlamayı amaçlasa da bunda başarılı olmadı. Erkan’ın kırmızı kart görmesiyle Trabzonspor hem üç puan hem de kaliteli bir oyuncusunu kaybetti.

Trabzonspor’da nelerin olduğunu önümüzdeki haftalarda öğreneceğiz. Bordo-Mavili taraftarlar takıma küsmesin, destek vermeye devam etsin. Son söz; bu kadro iyi kadro.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap