SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor geçmişi unuttu!

Giresunspor geçmişi unuttu!

17 Ekim 2017 Salı - 16:38




Yeşil-Beyazlı ekibin Başkanı Mustafa Bozbağ, “Geçmişe sünger çektik. Manisaspor'u yenerek kötü gidişe 'dur' demek istiyoruz” dedi





Akın Çorap Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, Gazişehir Gaziantep karşısında aldıkları beraberlikle galibiyet hasretlerinin 3 maça çıktığını ifade etti. Rakipleri karşısındaki mücadele ve futboldan memnun olmadığını dile getiren Bozbağ, kötü oyuna rağmen alınan bir puanın kendisini sevindirdiğini belirtti.

Bozbağ, üst üste kayıplar yaşadıklarını belirterek, "Gazişehir Gaziantep maçı hariç diğer iki karşılaşmada kazanmaya yakın olan taraf bizdik. Galibiyet hasretimiz 3 maça çıktı. Bu lig her sonuca açık. Kazanabilirsiniz de kaybedebilirsiniz de. Her şeye rağmen ligin namağlup tek takımıyız” dedi

Kötü gidişata 9. haftadaki Grandmedical Manisaspor karşılaşmasını kazanarak son vermek istediklerini vurgulayan Bozbağ, “Geçmişe sünger çektik. Pazar günü evimizde oynayacağımız Manisaspor maçına odaklandık. Hedefimiz 90 dakika sonunda galip gelmek. Manisaspor'u yenerek hem kötü gidişata 'dur' demek hem de ligde yeniden çıkış yakalamak istiyoruz” dedi.

Liderlik el değişti

TFF 1. Lig’de 8. hafta geride kaldı. Akın Çorap Giresunspor lider girdiği haftada Gazişehir Gaziantep ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı ve son 3 haftada 6. puanını kaybetti. Sahasında Elazığspor’u 2-1 yenen Ümraniyespor, puanını 17’ye yükselterek, Giresunspor’un 1 puan önüne geçti ve liderlik koltuğuna oturdu. Öte yandan ligin namağlup tek takımı olan Çotanaklar, 8 hafta sonunda kalesinde gördüğü 5 golle de ligin en az gol yiyen takımı olma ünvanını ise sürdürdü.


Çağlar Birinci siftah yaptı

Akın Çorap Giresunspor’un tecrübeli oyuncusu Çağlar Birinci, Gazişehir Gaziantep maçında sarı kart cezalısı Onur Demir’in yerine ilk 11’de görev yaptı. Doksan dakika sahada kalan ve görevini eksiksiz yapan Çağlar, Çotanakların kaydettiği golün altına da imzasını koyarak, kalitesini gösterdi. Giresunspor formasıyla ligdeki ilk golünü atan Çağlar’ın, Cizrespor ile kupada oynanan maçta da tine frikikten bir golü bulunuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap