SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresun düğümü içerde çözecek

Giresun düğümü içerde çözecek

13 Mayıs 2023 Cumartesi - 12:40




Yeşil-Beyazlılar, Hatayspor ve Gaziantep maçlarının haricinde kalan 3 karşılaşmanın ikisini kendi evinde oynayacak. Çotanaklar saha ve seyirci avantajına güveniyor





Spor Toto Süper Lig ekibi Giresunspor, son 5 haftaya 28 puanla 16. sırada girdi. Türkiye’yi derinden sarsan deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep Futbol Kulübü maçlarını oynamadan hanesine 6 puan yazdıracak olan Yeşil Beyazlılar, 36. Haftada kendi evinde oynayacağı Trabzonspor karşılaşmasına 34 puanla çıkacak. 37. Haftada İstanbul’da Ümraniyespor’a konuk olacak Çotanaklar, sezonun son karşılaşmasında ise kendi evinde Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Giresunspor’un bu maçlarda elde edeceği sonuçlar yeşil-beyazlı camianın Süper Lig’deki kaderini belirleyecek. Hatayspor ve Gaziantep maçlarının haricinde kalan 3 karşılaşmanın ikisini kendi evinde oynayacak olan Çotanaklar, yeni teknik direktörü İrfan Buz yönetiminde üç maçtan 9 puan çıkartıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Özellikle iç saha maçlarına büyük önem veren Teknik Direktör İrfan Buz, saha ve seyirci avantajına güveniyor.
 
GİRESUNSPOR’UN KALAN MAÇLARI ŞÖYLE
GİRESUNSPOR-HATAYSPOR: 3 PUAN
GAZİANTEP FK-GİRESUNSPOR: 3 PUAN
GİRESUNSPOR -TRABZONSPOR         
ÜMRANİYESPOR-GİRESUNSPOR       
GİRESUNSPOR -ANTALYASPOR         

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap