SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > GİRESUN’DAN ÇIT ÇIKMADI!

GİRESUN’DAN ÇIT ÇIKMADI!

04 Aralık 2017 Pazartesi - 14:49




Yeşil-Beyazlılar, Balıkesir Baltok ile golsüz berabere kalarak son haftalardaki puan kayıplarına bir yenisini daha ekledi.





TFF 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor, Balıkesir Baltok ile golsüz berabere kaldı. Son iki haftada 5 puan kaybeden Yeşil-Beyazlılar üç puan parolasıyla çıktığı mücadeleden 0-0 eşitlikle ayrılırken son haftalardaki puan kayıplarına bir yenisini daha ekledi.

İlk 45 dakikada Dialiba ve Dimitriadis ile gole yaklaşan Akın Çorap Giresunspor ikinci yarıda da bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Zaman zaman kalesinde tehlikeli anlar yaşayan Yeşil-Beyazlılar 90 dakika sonunda sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Kalesini gole kapadı

Akın Çorap Giresunspor’un başarılı kalecisi Anıl Atağ Balıkesir Baltok karşılaşmasında kalesini gole kapattı. Özellikle ikinci yarıda yaptığı kurtarışlarla maça damga vuran 27 yaşındaki kaleci takımının sahadan bir puanla ayrılmasında etkili oldu.

Kadroda tek değişiklik


Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin geçtiğimiz hafta oynanan Ankaragücü 11’de tek değişikliğe gitti. Kendi sahasında 1-0 yenildiği müsabakada 11’de şans bulan Sinan Özkan’ı yedek kulübesine çeken Diyadin bu oyuncunun yerine Jones Carioca’ya şans tanıdı.

HAKEMLER: Serper Barış Saka **, Selahattin Altay **, Mehmet Emin Tuğral **
BALIKESİRSPOR BALTOK: Vukovic ***, Nizamettin Çalışkan ** (Dk. 58 Foxi **), Abdulkadir **, İsmail **, Sedat ** (Dk. 72 Mehmet **), Oğuz **, Uğur ***, Mahatma Otoo ** (Dk. 90 Muhammed ?), Glumac ***, Bülent ***, Cumali **
AKIN ÇORAP GİRESUNSPOR: Anıl ***, Caner **, Aykut *, Dimitriadis ***, Boubacar **, Mehmet ** (Dk. 67 Junior Dale *), Silva Lopes *** (Dk. 86 Mert?), Sandro ***, Çağlar **, Fatih ** (Dk. 75 Mertcan **), Canberk **
GOL: YOK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap