SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor’da 3 maçlık galibiyet özlemi sona erdi

Giresunspor’da 3 maçlık galibiyet özlemi sona erdi

21 Mart 2021 Pazar - 14:59




TFF 1. Lig’in 27 haftasında deplasmanda Yılport Samsunspor’u 2-0 mağlup eden GZT Giresunspor, galibiyet hasretine son vermiş oldu.





Ligde lider konumda bulunan yeşil beyazlılar, son oynadığı Altay, Bereket Sigorta Ümraniyespor ve Royal Hastanesi Bandırmaspor karşılaşmalarını kaybetti. Ligde ikinci sırada yer alan Yılport Samsunspor ile dün deplasmanda karşılaşan Giresun ekibi, 90 dakika sonunda 2-0’lık skorla kazandı. Doğu Karadeniz temsilcisi, Samsun galibiyeti ile 3 puan hasretini de giderdi.

Giresunspor, TFF 1. Lig’de 27 hafta sonunda, ikinci 51 puanlı Yılport Samsunspor’un 5, üçüncü 50 puanlı Altay’ın da 6 puan önünde lider durumda bulunuyor.

Kulüp yönetim kurulu üyesi Ercan Ayhan, AA muhabirine, Yılport Samsumspor ile adeta 6 puanlık bir maç oynadıklarını belirterek, "Samsunspor maçı bizim için hayati önem taşıyan bir karşılaşma oldu. Kazanarak 3 maçlık galibiyet özlemine son verdik ve üzerimizdeki kara bulutları dağıttık. Bunun yanı sıra ilk iki mücadelesi verdiğimiz rakibimiz ile aramızdaki puan farkını açtık." diye konuştu.

Bu sezon 44 yıllık Süper Lig özlemine son vermek için büyük fırsat yakaladıklarını vurgulayan Ayhan, "Son 7 maçımız kaldı. Hedefimiz en iyi sonuçları alarak 44 yıllık Süper Lig hayalimizi gerçeğe dönüştürmek." ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap